Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката

...
Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката
Коментари Харесай

Поредна порция жестока подигравка с родни звезди

Предлагаме ви седмичните  мнения на лорд Евгени Минчев за рубриката " ТелеГАФ “ на в. " Телеграф “.

Джеймз Кори Райт- на международно равнище!

Младият доктор и правоприемник на почтена аристократична фамилия доктор Джеймз Кори- Райт, блесна на почетната маса по време на Имперския бал в Лондон. Младият благородник впечатли с изискани обноски, както и със своята благотворителност в благотворителната конкуренция. Той откупи картината “Една българска роза “ и това внимание още повече открои стила и елегантността му. Заедно със своята брачна половинка, доктор Кори- Райт бе в центъра на подобаващ интерес. Неговият смокинг от копринено кадифе и добре завързаната папионка импонираха на достолепната среда, която имаше за собствен знак баба му- величествената Максин Торент дел Пратс, за която се приказва, че е владее върховете на лондонското положително общество.На снимката- Джеймз със брачната половинка си и кралският аукционер /вляво/

Азис и Деси, с аналогия до Модърн токинг

Тук лепне от лак и проблясъци. От една страна посредством якето на Азис, от друга- от косите на Деси Слава. Наистина ли е толкоз съвременно всички да са в черно а косите им- руси, та жълти? Гаджето ми, който не е чувал за Азис заради европейския си генезис, пита дали този човек е разпоредник в склада, в който са снимани. Не бе, човеко, той е разпоредник на човешките сърца, отговорих и съботата мина без повече кавги. Според гаджето, Деси Слава била хубава, само че горни гащи върху чорапогащник не виждал и по някои витрини в Холандия. Гаджето ми също допусна, че в случай че Азис и Деси си разменят прическите може да се избегнат някои естетически недоразумения. Аз пък си помислих, че в случай че това стане, те ще се приближат до аналогия с Модърн токинг.

Цяло морско дъно по артиста Захариев

Ивайло Захариев и брачната половинка му са стилната двойка на деня, само че в полу отрицателен аспект. Признавал съм към този момент какъв брой доста ги одобрявам, само че не замлъквам стилните им тибидамби. Дали си разменят ризите, не помня добре, само че съм сигурен, че облечените през днешния ден са от еднакъв топ плат или най-малко от два прилежащи. Роклята на госпожата или е била цялата в тези синкави щампи и пералнята е унищожила множеството, или на дизайнера му е пресъхнала четката някъде след средата на плата. Костюмчето на Ивайло с добавена към него фуражка, може да се трансформира в униформа на летищен чиновник. И както би споделил поетът- а по ризата му- цялото морско дъно.

Ути с доста цветни... атрибути

Ако се постанова да напиша едностишие за това, което виждам, то ще е следното: “Тук няма цветове недочути, разгледайте...Ути “. По симпатичният ефирен готвач в действителност са се разположили подразделенията на цялата цветова армия. Ленти, гайтани, качулки, шалчета, пищималчета и прочие фешън излишества, са се накачулили като ярки яребици на кокошарник. Дали този заповеднически пръст е ориентиран към коментара ми, ще усетя тежката присъда, като са видя с Ути. Но имам вяра дотолкоз в неговата доброжелателност, че той би трябвало даже да сготви една плакия на критик като мен. Лесно се удовлетворявам единствено с най-хубавото, тъй че Ути може да стартира да търси хайвер от Белуга, дори запръжка не се постанова да прави. Или както той умалително казва- хайверче. Ако готвачът беше мой възпитаник щях да му кажа, че оценката му е следната- ще се забележим наесен.

Бутици, пазете се! Луна идва

Луна май се пробва да засенчи луната със своята невзискателност, която участва тук на всички места, с изключение на в прическата. Гърдите са подчертани от разточително детолте, само че цветът на блузата- цвят на чесън,  не подхожда на строгото, черно сако. Не зная, трябвала ли е стълба за оформлението на косите, само че виждам, че там е положен повече ексклузивен труд, в сравнение с се поставя на едни коси. Повече труд, в сравнение с изискваше ленински съботник.  Плюшени мечета, глигани, кукумявки и до каквото ми взор стига, доукрасяват този пейзаж на персоналното ми неразбиране. Луна се завръща. Бутици, пазете се!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР